Merhaba ,
Ben Tayfun Karayel 1984 İstanbul doğumluyum.Pek çok ünlü şefin yada bu işi yapan insanların aksine mutfakta elimde kepçe tava gibi aletlerle yemek pişiriyorken çocukluk pozlarım olmadı :) yada sektör değiştirerek bi anda kendimi mutfakta bulmadım.İlk ve son mesleğim ve hobim olan Profesyonel Mutfakla tanışmam Etiler Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi ‘ne başladıktan sonra gerçekleşti.Onaltı yaşıma gelip profesyonel mutfağa ilk adımı atmam üzerinden ise 14 sene geçti ve ben bu süre zarfında hiç geri adım atmadım.
İsatnbul da Çınar Hotel,Polat Renaissance Hotel,Koska , Kırıntı Restoranları ,Obika İtalyan restoranı,Le Meridien Hotel gibi yerler de çalışarak kendimi geliştirdim. İyi bir şef olmak için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmayı kendime hedef edindim.
Bu geçen uzun süre zarfında İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulundan mezun oldum ve Ankara Genelkurmay Başkanlığın da protokol pastacısı olarak vatani görevimi tamamladım.
Şu anda Doors Akade mi de Profesyonel Pasta ve ekmekçilik eğitmen şefi olarak çalışıyorum.Aynı zamanda uzun süredir üzerinde çalıştığım www.thefarmerchef.com sitesi (yapım aşamasında) ve thefarmerchef.blogspot.com.tr nin (blog sayfam) kurucusu ve sahibiyim.Paylaşımlarımı şimdilik blog sayfam,twitter,instagram ve facebook aracılığyla gerçekleştiriyorum.İlginizi çekeceğinizi düşündüğüm çok memnun kalacağınız tarif,bilgi ve 14 senelik tecrübelerimle sizlerle beyin fırtınasına hazırım.
Saygılarımla ;
TAYFUN KARAYEL
Thefarmerchef
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder